Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Veľvyslanci prijali pozvanie BTB

Dátum: 19.12.2023
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 1711
2 min. čítania
Veľvyslanci prijali pozvanie BTB

Predvianočné obdobie  príjemných stretnutí potvrdilo aj podujatie Bratislavskej organizácie CR (BTB)  11. decembra 2023.

22 veľvyslancov a ich spolupracovníkov prijalo pozvanie  na podvečernú diskusiu na tému cestovný ruch a Bratislava.  Čas plynul veľmi rýchlo. Perfektnú  atmosféru vytvoril p.  Pavol Demeš,  ktorý komunikáciu s veľvyslancami s úsmevom moderoval. 

Demeš_Grežo_na_web_1

(Pozn. Pavol Demeš bol v rokoch 1991-92 minister zahraničných vzťahov SR,  v súčasnosti  pôsobí ako politický analytik.) 

Hostia vyjadrili   svoje podnety nielen  z  pozície   diplomata ale aj z pohľadu zahraničného  návštevníka.  

véd_na_web_2

Japan_na_web

Bulgaria_na_web

ajgalík_na_web

Rumun_na_web_stol_

Predseda predstavenstva  BTB Vladimír Grežo zdôraznil  význam stretnutia a komunikácie s diplomatmi, ktorí sú akreditovaní v Bratislave. Ocenil  ich záujem o  Bratislavu, život v nej a ponuku cestovného ruchu pre zahraničných návštevníkov. 

Grežo_a_mice_na_web

BTB  prezentovalo aj výsledky za  končiaci rok 2023.  

V oblasti MICE - konferencie, workshopy, či incentívne návštevy  výstav a   odborné exkurzie prispievajú vo veľkom rozsahu ku príjmom mesta i  tržbám podnikateľských subjektov. Len miestna daň za ubytovanie  všetkých ubytovaných návštevníkov Bratislavy prinesie tento rok do pokladne mesta 5 mil. EUR. 

ona_na_web_1

Marketinové aktivity   prezentuje 6 kampaní, vrátane press a fam tripov pre 130 účastníkov.  V komunikácii  BTB s verejnosťou  boli mimoriadne úspešné  originálne  videá, ktoré si pozrelo 27 miliónov ľudí,  sociálne siete sledovalo     5,9 mil.  osôb  a vyše milióna potenciálnych návštevníkov si pozrelo web stránku BTB.

https://www.visitbratislava.com/sk/

L.Nov.

Foto: BTB a L.nov.