Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Press-tripy do menej známych lokalít lákajú ešte viac

Dátum: 31.07.2023
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 1566
1 min. čítania
Press-tripy do menej známych lokalít lákajú ešte viac

Press trip alebo fam trip, podľa toho, ako organizátori vnímajú obsah celého podujatia. 

Chladné počasie  v "predletnom" čase nebolo prekážkou, na duši hriala spokojnosť  účastníkov a poznanie, že Poprad nie je len  prestupová  stanica do Vysokých Tatier.  Tento press-trip organizátori ušili  na mieru potrieb a záujmu  novinárov.  Dvojdňový program dokumentoval , že v Poprade a okolí je toho skutočne  na spoznávanie dosť.  Výtvarné umenie   v reštaurovaných priestoroch,   zážitok z ručného brúsenia skla, či prechádzka po historicky cenných zástavbách jedinečnej architektúry danej doby. 

Poprad_čast_2_B_harvr

Mediálne výstupy má  k dispozícii  organizátor: Mestská informačná kancelária v Poprade, ktorej vďaka za úsilie,  profesionalitu a  ústretovosť .

https://www.visitpoprad.sk/informacie/mestska-informacna-kancelaria-poprad/

Ďalšia návšteva s  motívom menej známych lokalít  povedie priamo do hôr až na koniec karpatského oblúka do Rumunska.   V treťom septembrovom týždni bude  najvyššie položená osada  v Rumunsku  - Fundata -  priamo v prírode (vo výške 1360 m nad úrovňou mora) východiskovým bodom na spoznávanie  čistej  prírody,  ale aj návštevu zachovalej pevnosti Rasnov, či naopak príklad  turistickej komercializácie hradu Bran, ktorý je spojený s legendou Draculu. 

pohľad_na_on-line_(2)_men_2

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.