Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zahraniční novinári z výstavy Travel and Emoitions v Kraji zážitkov

Dátum: 04.07.2023
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 2043
2 min. čítania
Zahraniční novinári  z výstavy Travel and Emoitions  v Kraji zážitkov

V rámci výstavy Travel and Emotions prišli aj naši zahraniční kolegovia, ktorí spoznávali Piešťany a unikátne atraktivity v kraji zážitkov - Trnavskom regióne. 

výstava_Karel_Gyorgiy_debatujú_pri_obrázoch_mini_1

Vďaka Krajskej organizácii cestovného ruchu (Tourist board Trnava region) naši hostia prežili príjemné dni v Piešťanoch, Trnave a Dolnej Krupej. 

lgo_Trnava_kraj_na_web

 

Program, ktorý nastavila a  pripravila výkonná riaditeľka Agáta Mikulová sa osvedčil,  bol príjemný aj poučný, zaujal a priniesol príjemné zážitky. 

Agata_Mikulová_orezané_350

Piešťany sú hrdé na umenie, ktoré priniesol majster secesie Alfons Mucha.  Jeho  veľkorozmerná maľba v rnad vstupom do reštaurácie v  Thermia Palace  bola prejavom vďačnosti  za liečebný pobyt jeho dcéry. Naši hostia si prezreli aj novú výstavu plagátov tohto umelca, ktorá sa nachádza na piešťanskom kúpeľnom ostrove. 

Alfons_Mucha_360

Trnava zaujala výbornou atmosférou sobotného predpoludnia.  Hlavné námestie  poskytlo príležitosť na fotografie  detí i dospelých počas  podujatí na námestí. Profesionálna aj zaujímavá prehliadka mesta s trnavským sprievodcom  ukázala našim hosťom, že Trnava je reperezentatnom  hisktórie západnej kultúry. 

Karel_TT_hlavná_ulica

Karel_stretnutie_v_TT_s_guide_1

Karel_kostol__2

Karel_Guiede_Slavo_v_synagoge

Dolná Krupá milo prekvapila.  Príbeh Beethovena je známy,  nové boli informácie o výrobe medoviny,  výstavbe celého areálu a možnosť prechádzky vo voňavom rozáriu. 

Karel_medovina_kvapka_2

Karel_Doln_Krupa_medovina_1

Karel_Rozárium_my_3_ruže_3

Karel_ruža

Foto: Karel Mouleman

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.