Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Francesco Bonelli nový prezident FIJET ITALY CIST

Dátum: 02.03.2024
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 1271
2 min. čítania
Francesco Bonelli nový prezident FIJET ITALY CIST

Francesco Antonio Bonelli je novým zvoleným  prezidentom FIJET ITALY CIST od februára 2024.  Blahoželáme. 

Tešíme sa, že prijal pozvanie a v júni 2024 príde na Slovensko (do Bratislavy aj do  Piešťan)     počas Medzinárodnej  Akadémie mladých žurnalistov, ktorú FIJET SLOVAKIA bude na Slovensku organizovať.  Vo svojom workshope  dokumentárnej tvorby o cestovnom ruchu sa Francesco Bonelli bude venovať aj mladým blogerom a youtuberom s teoretickými vedomosťami a praktickými zručnosťami.

 

 

 

V ostatných dňoch sa v Ríme stretli prezident FIJET World Tijani Haddad s Francescom Bonelli. Vzájomné rozhovory boli o spolupráci FIJET ITALY CIST s FIJET World a jeho členskými asociáciami.  (Foto z videozáznamu pre talianskych novinárov)

Francesco_Tijani_2_na_web

Francesco_Tijani_3_na_web

 

Kto je  Francesco Bonelli?

v mediálnom svete vlastní  aj manažuje televízny kanál  „Fuorionda“. Ide o   strategickú platformu s tematickým obsahom, ktorý sa venuje cestovaniu,  cestovnému ruchu  a kultúre. Je autorom audiovizuálnych  kinematografických aj  televíznych diel,   venuje sa  dokumentárnej tvorbe, priemyselnému filmu aj hudobným videám. 

Žurnalistické aktivity sú jedným z prvkov jeho širokospektrálneho zamerania.  Francesco Bonelli je  uznávaný scenárista, herec,  umelecký a technický riaditeľ  v talianskom  aj medzinárodnom rozmere. 

Popri svojom rodnom talianskom jazyku komunikuje v angličtine, francúzštine a čínštine. 

Základné všeobecne dostupné informácie o tvorbe:

https://it.wikipedia.org/wiki/Francesco_Bonelli