Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Slovenské deti z Užhorodu na Letnej škole FIJET

VIDEO
Dátum: 13.07.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 1191
Slovenské deti z Užhorodu na Letnej škole FIJET

Letná škola  FIJET to bol pobyt slovenských detí z  Užhorodu v Novohradsku s centrom v Lučenci.  Spoznávanie prostredia slovenského regiónu a jeho atraktivít cestovného ruchu v kombinácii s príjemným    tréningom  nových   poznatkov a  kreatívnych zručností pri tvorbe video, foto a audio reportáže. Projekt  bol financovaný z dotácie Úradu pre Slovákov žijúcich v zahraničí. 

so_starostom_2_1

v_hoteli

včely_dom_2

v_domčeku_3_(2)

 

 

 

 

 

 

 

Deti  prišli zo Všeobecnovzdelávacej školy s prehĺbeným vyučovaním slovenského jazyka č. 4.  Všetky tréningy prebiehali pod vedením  novinárov  z FIJET SLOVAKIA s pedagogickým vzdelaním.  Účastníci  vo veku 11 - 16 rokov spracovali  vlastné reportáže s komentárom v slovenčine.  

Bohdan_pracuje_1

knihy_

pracujú

Vilo_s_deťmi__(3)

LHčítanie_2

prednáška_pred_začiatkom_L

Podstatné je, že ich tieto činnosti  bavili, iniciatívne sa aj opätovne  vracali na miesta, ktoré chceli dokumentovať vo svojich výstupoch.  Dokonca ani letné horúčavy v podmienkach precízneho pitného režimu zvládali bravúrne. 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.