Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prednášal aj ex minister cestovného ruchu Maroka

VIDEO
Dátum: 05.08.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 1850
Prednášal aj ex minister cestovného ruchu Maroka

Téma "Disruptions in the hospitality industry in a post Covid context" bola v podaní exministra cestovného ruchu Lahcena Haddada  v nadväznosti na Ekonomické fórum  Davose, v medzinárodných súvislostiach cestovného ruchu s reálnym pohľadom na súčasnosť aj vývoj v budúcnosti. 

Hovoril o aktuálnych rizikách, ktoré pôsobia na celom svete.  Geo-strategické obavy  sťažujú svetu pohybovať sa vo vízii udržateľnej planéty riadenej mierom, solidaritou a stretnutiami,, hodnotami  cestovného ruchu. Odpovede na otázky  francúzskych,  španielskych aj ďalších študentov  dokumentoval konkrétnymi príkladmi. 

minister_prednáška_ok

  students_zamračení

Témy postcovidového obdobia predniesli  Maria Elena Parades z  US a  Abdelazis Rhodanne z Maroka.  V súvislosti s  liečebným a zdravotným cestovným ruchom slovenskí účastníci informovali o  postupe na Slovensku,  o uvedení    diagnózy postcovidového syndrómu  do oficiálnej klasifikácie v Slovenskej republike   a možnosti liečenia s úhradou zo  zdravotnej poisťovne.

Po prednáškach a diskusiách  opäť na výlet. 

Maria_(2)_2

 

 

 

 

pred_vchodom_do_campusu alara_pred_vchodom_1

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.