Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ocenenie Zlaté pero získala redaktorka Ľubica Hargašová

VIDEO
Dátum: 30.05.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 559
Ocenenie Zlaté pero  získala  redaktorka Ľubica Hargašová

Ministerstvo cestovného ruchu  a športu Chorvátskej republiky a Chorvátske turistické združenie ocenilo za výnimočné rozhlasové reportáže z Chorvátska slovenskú novinárku Ľubicu  Hargašovú.

Ocenenie Zlatna penkala - Zlaté pero ,  je výsledkom vyhodnotenia veľkého počtu jej  reportáží  v Slovenskom rozhlase (RTVS) z tejto krajiny. Kvalitu príspevkov Ľubky Hargašovej  dokumentuje aj skutočnosť, že Chorvátske turistické združenie si ich uchováva vo svojom archíve a tak nebol problém vymenovať aspoň niektoré z nich.  Reportáže z rôznych uhlov pohľadu na život, tradície, históriu aj  atraktivity v rôznych destináciách Chorvátska, v hlavnom meste Záhreb, na ostrovoch  Brač,  Hvar, Korčula, Pelječac,  v strediskách cestovného ruchu na Istriji a v Dalmáciji.  Mimoriadnu pozornosť si zaslúžila aj reportáž z Vukovaru, ktorá má dokumentaristickú aj historickú hodnotu. 

image_6483441_(2)_1

 

Ocenenie Zlatna penkala  prevzala  Ľubka Hargašová  v Splite  od štátnej tajomníčky Ministerstva cestovného ruchu a športu Moniky Udovičić a predstaviteľov  Chorvátskeho turistického združenia, Splitskej župy aj mesta Split.   Na slávnosti si prevzali toto ocenenie  vybraní novinári z celého svetaSplit_LH

BLAHOŽELÁME

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.