Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

FIJET SLOVAKIA je pridružený člen SACKA

Dátum: 20.07.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 546
FIJET SLOVAKIA  je pridružený člen SACKA

FIJET SLOVAKIA sa stal pridruženým členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr 

 

 

SACKA  pôsobí  na trhu cestovného ruchu už od roku 1991 . Je dobrovoľným, nezávislým združením cestovných kancelárií, cestovných agentúr a ďalších firiem a inštitúcií, ktoré sa zaoberajú cestovným ruchom.

SACKA_krst_(3)_2

SACKA_Sombor_1

Foto: z  34. VZ  členov SACKA v apríli 2022, L.Nov. 

Hlavným poslaním SACKA je prispievať k rozvoju cestovného ruchu. Asociácia považuje za svoju stavovskú povinnosť presadzovať a ochraňovať záujmy svojich členov, ktoré súvisia s jej hlavným poslaním, podporovať ich činnosť a zvyšovať ich profesionálnu prestíž na domácom aj zahraničných trhoch.

SACKA_web_1

V rámci EU aktívne pôsobí v ECTAA , ktorá zastupuje takmer 70 000 outgoingových a incomingových  cestovných kancelárií a cestovných agentúr z európskych štátov a pridružených členov z Izraela, Maroka, Tunisu a Malayzie.    Odhadovaný ročný obrat všetkých týchto firiem je 170 000 mil. EUR a títo zamestnávajú cca 500.000 ľudí. Na európskej úrovni je ECTAA považovaná za seriózneho partnera pri rokovaniach o otázkach týkajúcich sa činnosti CK a CA na pôde EP, parlamentného výboru pre dopravu a cestovný ruch atď. 

Na slovenskom trhu profesijných inšitúcií je  SACKA členom Zväzu cestovného ruchu.

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.