Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

4. ročník Travel and Emotions začína dnes

Dátum: 28.06.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 888
4. ročník Travel and Emotions  začína dnes

Dnes 28.06.2022 o 16.00 hod.  sa stretnú priatelia FIJET SLOVAKIA a  fanúšikovia fotografie, ktorá prináša kvalitu aj emócie  novinárov  počas cestovania. 

Kde? v Piešťanoch v Balnea Esplanade na Kúpeľnm ostrove

Do súťaže na tému "Život nie je čierno-biely"  sa prihlásili autori z 12 krajín. Autori poslali celkom 210 fotografií.   Medzinárodná porota vybrala 53 fotografií, ktoré budú vystavené v priestoroch Balnea Esplanade

Medzinárodnú porotu viedol   kurátor výstavy, fotograf, novinár  a spisovateľ Marián Pauer. Tá  vyhodnotila fotografie v dvoch kategóriách:  súbor fotografií  a  samostatná fotografia. 

Titulná fotografia:  Paul Stacho -  z  archívu Travel and Emotions 2. ročník 

Plagát_Travel_and_Emotions_5_MB

 

Ide o 4. ročník medzinárodnej výstavy.  Každý ročník sa   konal v Piešťanoch,   kde vždy vytvorili pre výstavu dobré podmienky a príjemnú atmosféru.  V zahraničí vystavoval FIJET SLOVAKIA  fotografie 2. ročníka v Budapešti, 3. ročník boll plánovaný v Kuvajte. Z dôvodu  pandémie  sa výstava v zahraničí posúva, ale časť  fotografií z prostredia Slovenska  prezentovalo veľvyslanectvo SR v Kuvajte počas  Dňa Európy.  Tohtoročná výstava poputuje na jeseň  do Viedne a  v rámci Slovenska do Popradu. 

Georgi_Kozhuharov_Sculptor_Ralphi

Georgi_Kozhuharov_the_size_of_Pyramids_in_Theotuacan

Foto: Georgi Kozhuharov -  z archívu 2. ročníka Travel and Emotions 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.