Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Azerbajdžan vstupuje do Viedne a Strednej Európy

Dátum: 27.04.2023
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 3384
2 min. čítania
Azerbajdžan vstupuje do Viedne a Strednej Európy

Zástupcovia azerbajdžanského cestovného ruchu a aerolínií prezentovali vo Viedni  hosťom, novinárom, veľvyslancom, zástupcom pozvaných organizácií (vrátane FIJET SLOVAKIA)  svoju destináciu, ktorá bude dostupná pravidelnou linkou z Viedne do Baku.   Generálny riaditeľ Azerbaijan Tourism Board Florian Sengstschmid povedal: .... ,,nový priamy let medzi Viedňou a Baku  je od roku 2018 strategickým cieľom Azerbajdžanskej rady pre cestovný ruch. Tento najnovší vývoj posilňuje náš záväzok podporovať silné vzťahy so stredoeurópskym regiónom"..... 

Azerbejdzan_Florian_Sentstschmidmini

Počas podujatia  zástupcovia z Azerbajžanu prezentovali atrakcie  starého mesta Baku,    zapísané do zoznamu Svetového kultúrneho dedičstva UNESCO i ďalšie časti s rozmanitou architektúrou.  Prílet do Baku však poskytne aj  výnimočné zážitky v regiónoch  pohoria  Kaukazu,  Kaspického  mora a na miestach  starovekej Hodvábnej cesty. Návšteva  pamiatok je prepojená s najnovšími trendami v službách hotelov,  reštaurácií  i  v  nákupných centrách svetovej triedy.

Azrbejdžan

Na podujatí sme mohli ochutnať aj tradičné azerbajdžanské špeciality. Tieto  budú podávať pasažierom aj počas nového priameho letu medzi Baku a Viedňou. Azerbajdžanské aerolínie sa zaviazali, že svojim cestujúcim poskytnú najvyššie štandardy služieb a pohodlia. Otvorenie tejto leteckej linky je tak reakciou na rastúci dopyt po pohodlnom priamom spojení do menej obvyklých miest.

Text: jm, foto: jm a atb

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.