Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Granty - výzva pre MSP v cestovnom ruchu

VIDEO
Dátum: 24.09.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 780
Granty - výzva pre MSP v cestovnom ruchu

Začínajúci podnikateľ alebo firma s inovatívnym nápadom, ba dokonca aj fyzická osoba sa môže prihlásiť na výzvu s cieľom získať finančný grant v sume do 20 tisíc EUR.  Výzva vyžaduje od žiadateľa  inovatívnosť (technologická alebo obchodná), možnosť vyhodnotenia, potenciál globálneho rastu. T on-line prihlášky: do 30.11.2022,  17.00 hod SEČ

start-up_vouchery_(2)

Info: 

https://grantup.sk/startup-voucher-2022-pomoze-vasmu-startupu-hned-v-troch-krajinach/

Do partnerstva môže vstúpiť  SME (malý a stredný podnik),  ktorý pôsobí a prináša inovatívne prvky  v doprave, ubytovacích a stravovacích službách,  v prenájme športových a dopravných zariadení, prenájme  a lízingu dopravných prostriedkov, CK a CA, eventové agentúry, kreatívne umenie a zábavné aktivity, knižnice,  múzeá a kultúrne aktivity, športové a zábavné činnosti a ďalšie.

Partnerstvo môže byť ako výsledok už existujúceho  alebo nového partnerstva, ktoré podporuje a je v zhode s konzorciom .  Partnerstvá  musia byť zostavené tretími stranami so sídlom v rovnakej krajine. Vhodná je spolupráca so samosprávou. 

Očakávané impakty: 

  • konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov v oblasti cestovného ruchu prostredníctvom lepšieho preberania zásad a postupov udržateľnosti, inovácií a digitalizácie.
  • nadnárodná spolupráca verejných a súkromných zainteresovaných strán v cestovnom ruchu v súlade s oblasťami činností určenými na úrovni EÚ.
  • nové obchodné modely pre účastníkov cestovného ruchu, ktoré podporujú environmentálnu, sociálnu, kultúrnu a ekonomickú udržateľnosť a rozšírenú spoluprácu v rámci hodnotového reťazca cestovného ruchu.
  • stratégie a obchodné modely so silnými synergiami s miestnymi komunitami
  • Inovatívne spôsoby poskytovania služieb cestovného ruchu pre rôzne cieľové skupiny pre MSP, mikropodniky, začínajúce podniky a samostatne zárobkovo činných podnikateľov v sektore cestovného ruchu a pre poskytovateľov služieb v súvisiacich sektoroch. 
  • Zvýšený záujem MSP v oblasti cestovného ruchu investovať do obchodných praktík zameraných na postupy zvyšujúce udržateľnosť. Volajte: SMP-COSME-2022-TOURSME - Trvalo udržateľný rast a budovanie odolnosti v cestovnom ruchu 16
  • Zlepšenie nadnárodnej a cezhraničnej spolupráce, prenosu vedomostí a vzájomného učenia sa.

Spracované a skrátené podľa: 

https://webgate.ec.europa.eu/ciccom/files/JDJ5JDEwJFBKVXlmQ2YwWjAyM2ZCSFhwb3pXa09obXRJSnl1ODVmYnNOcHIzUmc5NlRCSHY3ck0zekdP/smpcfpwp2022tourismsustainablegrowth0109clean1pdf1662362749-en.pdf

L.Nov.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.