Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Tak blízko k zážitkom, tak blízko k Vám

Dátum: 27.05.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 552
Tak blízko k zážitkom, tak blízko k Vám

Travel Slovakia sa predstavila novinárom  neformálne a  príjemne.  Prezentovala 3 prieskumy o profile dovolenkárov  na Slovensku. Z najnovších údajov z mája 2022  vyplýva, že  dovolenku na Slovensko plánuje 58% respondentov, pričom  ubytovanie v súkromí využije  43%  a  v hoteli 15% respondentov.  Do zahraničia pocestuje 42%. dopytovaných osôb. Rozpočet na dovolenku vo   výške  do 500 EUR  uviedlo 61 % dopytovaných.   "Investovať do dovolenky v rozsahu 1001 - 2000 EUR plánuje 8% a nad 2000 EUR 2%  vzorky  slovenských respondentov.  Podľa vyjadrenia generálneho riaditeľa Václava Miku je  v tomto roku nárast záujmu o kratšie 4 dňové pobyty a naďalej pretrváva záujem o dovolenku na Slovensku ako destináie č. 1. 

Bedeker_bicykel_(2)_2

Travel Slovakia bude aj tento rok pokračovať v marketingovej podpore domáceho cestovného ruchu  Slogan "Tak blízko k zážitkom, tak blízko k Vám"   reflektuje  emócie Slovákov, ale aj blízke zahraničné trhy v  Česku, Poľsku,  RAkúsku, Nemecku, Maďarsku.   Návštevu  Slovenska  z  uvedených krajin budú stimulovať aj nové krátke videá, špeciálne  zostavené  pre každú oslovenú  zdrojovú krajinu  potenciálnych turistov. Digitálnu  komunikáciu bude Slovakia Travel smerovať  aj na zdrojové trhy v Pobaltí  a v Škandinávii. 

Zdroj a foto: Travel Slovakia

Bedeker_vinice_(2)

 

Slovensko blízke a prekvapivé  bude  rezonovať aj  v marketingu  pre biznis klientelu a MICE. Travel Slovakia bude prezentovať  spolu  s významnými slovenskými producentmi ponuku Slovenska  pre MICE  nákupcov (buyerov)   na špecializovaných veľtrhoch IMEX atď. 

Bedeker_BA_(3)

Významné obdobie intenzívnej komunikácie Travel Slovakia nastane počas predsedníctva SR  v rámci zoskupenia krajín V4  pre cestovný ruch. 

L.Nov

Bedeker_Košice_(2)

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.