Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Rajecká dolina tento rok

VIDEO
Dátum: 27.02.2023
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 2078
Rajecká dolina   tento rok

Tohtoročné Valné zhromaždenie 21 členov  OOCR Rajecká dolina  schválilo nový plán činnosti. 2 mestá, 6 obcí a ďalší aktéri v cestovnom ruchu  sa zaoberali aktivitami v súlade  s finančnými zdrojmi.  Štátna dotácia pre  Rajeckú dolinu bola v r. 2021 vo výške 60 211 EUR. Určite v porovnaní s  inými OOCR  v Žilinskom turistickom kraji, hlavne  s Liptovom  dotovaným v sume   viac ako jeden milión EUR, alebo s Malou Fatrou s dotáciou 268 957 EUR  to nie je vysoká suma. Ale OOCR Rajec si stanovil významné plány aj pre rok 2023.

Napokon viac povie vo filmovej dokrútke TV Severka predseda predstavenstva OOCR Rajecká dolina Peter Slyško  aj primátor  mesta kúpeľov Rajecké Teplice Ambróz Hájnik. 

 

 

 

Strategický a dlhodobý projekt CykloRAJ  pokračuje aj v tomto roku.   Zámerom  je vytvoriť z Rajeckej doliny cyklodestináciu v duchu „cyklistika pre všetkých” - teda pre cyklistov, pre rodiny s deťmi, návštevníkov i domácich.  9 cyklotrás smeruje do Kunerádu,  na trasu tzv. 500-vky, či do Rajeckej Teplej.  Celé územie Rajeckej doliny je súčasťou systému  navigácie žilinského turistického kraja  "Dobre vidieť, lepšie zažiť " 

RAjecká_dolina_bicykl

Strečno_1

Rajecká dolina  pokračuje aj v komunikácii  zbierky na podporu a záchrany obce Čičmany!

ičmany

Zdroj: TV Severka, https://www.rajeckadolina.sk/, https://www.mindop.sk/ministerstvo-1/cestovny-ruch-7/poskytovanie-dotacii/zoznam-ziadatelov-o-dotaciu-v-zmysle-zakona-c-91-2010-z-z-o-podpore-cestovneho-ruchu-v-zneni-neskorsich-predpisov

L.Nov

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.