Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Chorvátsko je prirodzene Vaše

VIDEO
Dátum: 25.05.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 451
Chorvátsko je  prirodzene  Vaše

je nová značka Chorvátska, ktorú v Bratislave predstavili  veľvyslanec Chorvátskej republiky na Slovensku Aleksandar Heina, riaditeľ HTZ Kristjan Staničić, riaditeľ zastúpenia v ČR a SR Dubravko Miholić a výkonná riaditeľka Asociácie jedinečných chorvátskych hotelov STORIES Antonija Urlić.

Slováci  sa cítia pri Jadrane dobre a vnímajú ho ako "naše more". Chorváti  sa snažia vyhovieť Slovákom podľa ich zvyklostí a požiadaviek. 

Chorvatsko_Stanicic_Heina_Urlic_Miholic

Chorvátsko_PP_zvyky_a_aktivity_(2)_1

Slováci predstavovali v r. 2021  dopyt na úrovni  7. najvýznamnejšieho  zdrojového trhu s počtom 2,4 mil. prenocovaní.  (pozn. najsilnejší dopyt z Nemecka predstavoval   skoro desaťnásobok 21,2 mil. prenocovaní).

Zdroj:THZ

 

 

Váš život, Váš čas, Váš zážitok si   turisti v Chorvátsku môžu užiť  nielen počas sezóny  na pobreží Jadranu, ale aj  mimo sezóny  formou  víkendových pobytov počas celého roka v  unikátnych lokalitách vnútrozemia s dôrazom na gastronómiu,  kultúru a outdóorové aktivity, 

Chorvátsko_your_life_(4)

Chorvátsko_jedlo_3

Chorvátsko_jedlo_2

Zdroj HTZ

Foto: Ľ.Nov.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.