Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nemeckí hostitelia pripravili ochutnávku vín na lodi v Budapešti

VIDEO
Dátum: 22.12.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 4263
Nemeckí  hostitelia  pripravili ochutnávku vín na lodi v Budapešti

Príjemný podvečer na  plávajúcej lodi v Budapešti bol spojený s degustáciou maďarských vín.  Hostiteľom bol  Veľtrh Pro Wein 2023, ktorý sa bude konať v Düsseldorfe  v marci 2023. 

plagát_(3

Už počas tohtoročného adventu dostali novinári    zo Slovenska, Česka a Poľska prvé pozvánky do Budapešti na degustáciu vína. 

Budapest_ochutnávka_2

Nemeckí hostitelia prezentovali nové trendy v spotrebe vína, ktoré budú predmetom záujmu na veľtrhu.

predsednícky_stôl_2_1

Maďarskí vinári počas plavby na lodi poskytli ochutnávku maďarských vín. Vína    prezentovali výsledky šľachtenia a starostlivej výroby   od menších producentov.

nalieva_čašníčka_min

Záujem o nealkoholické nápoje očakávajú organizátori veľtrhu aj v  roku 2023. Klasika tradičného vína však kraľuje stále. 6000 vystavovateľov ponúkať víno zo 400 vinohradníckych regiónov v 60 krajinách  z celého sveta. 

pripravení_na_ochutnávku_22_1

Potvrdila to aj degustácia lokálnych vín z vinárskych regiónov Csopak Füred. Muszla, Eger Vilányi, Tokaj, ročníky 2018 - 2021.

Eger_region_mini

Po chvíľke rozhovorov počas večere čakala slovenských novinárov ešte cesta späť na Slovensko. 

loď_pripravená_2_zmens

Lúčenie s presvedčením, že  podujatie na lodi  pre médiá v prepojení zahraničného a maďarského organizátora,   malo svoj význam. Potvrdilo  svetovú prestíž  medzinárodného veľtrhu vína v Düsseldorfe. 

lúčenie_aj_s_p.pod_men_1

juraj_F_min_1

P.Podolský_21

 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.