Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

19. apríla priletí prvé lietadlo v tomto roku s cestujúcimi z Tel Avivu do Piešťan

Dátum: 21.03.2023
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 1981
2 min. čítania
19. apríla priletí prvé lietadlo v tomto roku s cestujúcimi z Tel Avivu  do Piešťan

V roku 2022 zaznamenal Štatistický úrad SR výrazný nárast počtu izraelských turistov, ktorí prišli na Slovensko. Do Trnavského kraja ich zavítalo 2 854, pričom rok predtým ich bolo iba 558. V hoteloch a penziónoch strávili vlani spolu  33 561 nocí, čo predstavuje dĺžku pobytu 11,7 noci/ turista z Izraela!!!.

kolonídny_(2)

Očakávaný priamy  let z Tel Avivu  do Piešťan a späť  je  pre 180 cestujúcich  pripravený. 

 

 

Cena spiatočnej letenky vyplýva od termínu letu, začína na úrovni 250 EUR na osobu.  Lietadlo pre 180 pasažierov z Tel Avivu pristane v kúpeľnom meste vždy v stredu podvečer (18.10 h), odlety do Izraela sú plánované na 19.25 h. Let trvá približne 3,5 hodiny.

Letisko však poslúži aj obyvateľom Slovenska a okolitých štátov, ktorí cestujú k Mŕtvemu moru alebo na púť po Svätej zemi. "Touto linkou však otvárame aj ďalšie príležitosti pre slovenský podnikateľský sektor. Cestovné kancelárie majú možnosť vytvárať balíky zaujímavé pre slovenských dovolenkárov a pútnikov do Svätej zeme, ktorých súčasťou sú aj letenky na linke Piešťany – Izrael,“ dodala Agáta Mikulová.

Tel_Aviv_(2)_1

Z Piešťan sa bude túto letnú sezónu lietať aj do viacerých destinácií v Turecku a v Egypte. 

Spracované podľa TS Trnavský kraj zážitkov, foto: Slovakia Travel, Touristisrael

Video: Piešťany využívajú geotermálnu energiu už od r. 1965

L.Nov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.