Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Bude medzinárodný FIJET bilancovať?

VIDEO
Dátum: 02.09.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 2611
Bude medzinárodný FIJET  bilancovať?

Kongres  bude príležitosťou pre bilancovanie.  Úspešné podujatia, ktoré predstavujú pravidelné aktivity  prinesú príjemné spomienky. Určite však bude zaujímavá  diskusia o nových cieľoch medzinárodného F.I.J.E.T. do budúcnosti. 

Z minulosti spomenieme tie najaktuálnejšie podujatia. Medzinárodná akadémia mladých žurnalistov má svoju tradíciu.   Finančná podpora vo výške 50% nákladov na akadémiu a pobyt účastníkov  ide z rozpočtu svetového FIJET.  Ďalšiu polovicu za účastníka hradí národná asociácia, ktorá vysiela svojich mladých členov. Cestovné do miesta pobytu si platí účastník.

Tento rok  sa v Maroku zúčastnili dvaja naši mladí žurnalisti. 

mladí_pri_stole

Z  podujatia sme informovali v júli niekoľkokrát. Dnes uvádzame video  slovenskej účastníčky  Barbory Rizmanovej. Video sa  stalo základom pre reportáž TV Severka v spolupráci s  V. Hulíkom. 

L.Nov

 

Golden Apple - Zlaté jablko je prestížne ocenenie pre destináciu cestovného ruchu na základe návrhu FIJET novinárov. Tento rok ho získa aj mesto Novi Sad vo Vojvodine v Srbsku, ktoré je v  roku 2022 aj Európskym hlavným mestom kultúry.   

FIJET SLOVAKIA navrhlo ocenenie v r. 2017, kedy ho získala Bratislava.  (Pozn. dúfame, že "naše" zlaté jablko  z roku 2017 je na bratislavskom magistráte  dobre uschované. )

L.Nov.  foto: archív FIJET SLOVAKIA

GA_e-book_titulka_(2)

FIJET_GOLDEN_Apple_pre_Bratislavu

FIJETZlaté_jablko_podujatie

GA_BA_minist

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.