Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mladí žurnalisti na FIJET akadémii v Maroku

VIDEO
Dátum: 29.07.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 1608
Mladí žurnalisti  na FIJET akadémii v Maroku
TEnto týždeň prišli na akadémiu mladých žurnalistov do Tangieru v Maroku účastníci z Arménska, Bulharska, Francúzska, Chorvátska, Malty, Maroka, Rumunska, Slovenska, Španielska, Turecka a z USA.
Tijani Haddad vo svojom otváracom príhovore zdôraznil potrebu udržateľnosti a upozorňoval na negatívne dôsledky masového all inclusive konceptu v hotelových rezortoch. Návrhy prezentoval na základe vlastných skúseností z pôsobenia v pozícii ministra cestovného ruchu, novinára  a prezidenta FIJET aj manažéra v hotelovom priemysle. 
Obsah tohtoročnej akadémie tvoria prednášky prepojené s diskusiou  a samozrejme  spoznávanie  Tangieru a okolia.prednáška_všetci 
publikumja_(2)

Perfektné informácie o tom, ako Tangier pristupuje ku  renovácii pamiatok a rozvoju osobného  prístavu  poskytol riaditeľ marketingu a strategického plánovania Jamil Ouzzani.  Spolupráca medzi komerčnými spoločnosťami, bankou,   sponzormi  prináša výsledky. Renovácia historických objektov, budovanie  biznis centra v  "Tangier city port"  znamená tvorbu pracovných príležitostí. Jamil Quazzani  viackrát zdôraznil, že biznis treba robiť v súlade s možnosťami  mesta a  služby poskytovať  pre udržateľný počet návštevníkov.  Kongresové centrum áno, ale pre podujatia s  počtom do tisícky  účastníkov.  Cruise lode áno, ale maximálne do 600 osôb 3x do týždňa.  Dopravu do  Tangieru z iných  miest v Maroku  odporúčajú rýchlovlakom.  Napríklad z Casablanky  pohodlne  za  2 hodiny.  Autobusom po diaľnici 5 a pol hodiny.  Dve časti osobného prístavu vytvárajú podmienky pre využitie trajektov a rýchlotrajektov do Španielska.

L.Nov.

plánovaná_maketa_prístavu

v_prístave_prvé_sloá_1

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.