Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nová web F.I.J.E.T. Academy

Dátum: 23.03.2022
Autor: FIJET Slovakia
Počet videní: 546
Nová web F.I.J.E.T.  Academy

Na zasadnutí EB medzinárodného F.I.J.E.T.  prezentovali  novú web Medzinárodnej akadémie mladých žurnalistov.   Po   vynútenej   pandemickej prestávke  vycestujú  mladí žurnalisti -  tento rok v júli -  na svoju letnú akadémiu  do Maroka.  Podmienky sa nemenia, každá národná asociácia môže vyslať svojich  členov, alebo študentov žurnalistiky.  Náklady za pobyt a vzdelávanie účastníka financuje Medzinárodný F.I.J.E.T. (50%) a  vysielajúca národná asociácia (50%).  Všetky  ďalšie programy a aktivity   bude financovať  organizátor v Maroku. 

Moocco_(2)

 

 

 

Potešilo nás , že na titulnej stránke sa objavila fotografia z tohto podujatia, ktoré organizoval FIJET SLOVAKIA . Workshop sa uskutočnil na EUBA. Účastníci Akadémie mladých žurnalistov v  rámci doplnového  odborného programu navštívili Slovenskú TV,  Na Fakulte masmédií pri Paneuróspekej univerzite si v štúdiu  vyskúšali   prácu pred kamerou.   Zábavné aktivity splavovania Divokej vody v Čunove, ryžovanie  zlata v Hodruši Hámre, či návšteva pivovaru aj s degustáciou  a koncert na Hudobnej akadémii tvorili príjemný sprievodný program.  To sú spomienky na "našu" akadémiu  ešte z roka 2017.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.